+381 (0) 65 206 40 29 Gvozdićeva 40, Beograd pon-pet:13-20h
Alergija i sinusi

Alergija i sinusi

Ordinacija posvećena osobama s rinološkim problemima.

Čime se bavimo

Alergija i sinusi

Alergija i sinusi je ordinacija posvećena osobama s rinološkim problemima.  Lekari ordinacije Alergija i sinusi se bave problemima vezanim za nos, sinuse, osećaj mirisa i respiratorne alergije

Otorinolaringologija i rinologija

ORL pregledi i dijagnostika oboljenja nosa i sinusa kod dece i odraslih.

Video-endoskopski pregledi nosa, sinusa, farinksa i larinksa.

endoskopski pregled

Dijagnostičke metode

Naš tim nudi niz dijagnostičkih metoda za probleme sa alergijama i sinusima. Izvodimo alergološka kožna ispitivanja, analize krvi na većinu alergena, endoskopske pregleda nosa i sinusa, ordiniranje medikamentozne terapije i imunoterapiju.

Imunoterapija alergija i desenzibilizacija

Kod nas možete sprovesti alergijsku imunoterapiju ili desenzibilizaciju koja predstavlja dugotrajnu terapiju koja značajno smanjuje tegobe alergijskog rinitisa, konjuktivitisa i astme.  Alergijske imunoterapija povećava senzitivnost organizma na alergene i dovodi do trajnog povlačenja simptoma alergije, čak i kada se tretman završi. Ovo predstavlja jako efikasan tretman protiv alergije na respiratorne alergene, pogotovu na polene, prašinu i grinje.

U našoj ordinaciji znamo da brza dijagnoza  znači i brzo olakšanje tegoba.  Zato kod nas možete završiti sva ispitivanja i dobiti terapiju u jednom danu.